Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Emërimi Vendosjen

Përcaktimit të shërbimeve tona emërimit do të kujdeset për prodhimin e kualifikuar takime me shumë klientë potencial si në anglisht dhe në spanjisht. Le sonë të parë përshtypjen e një të ftohtë të kthehet në një thirrje të ngrohtë që prodhon futjen ardhurave dhe referime për biznesin tuaj. Emërimet janë vendosur me vendimin vetëm poet, periudhe. Kosta Rika's Call Center do t'ju përballojë luksoze e përqëndruar më shumë në mbylljen e marrëveshjes në dorë, ndërsa effortlessly lëvizin për në emërimin e ardhshme të ngrohtë se është duke pritur për ju.

A kompanisë suaj mbështeten në emërimin për vendosjen e rritjes dhe fitimit? A keni investuar një pjesë të madhe të buxhetit tuaj marketingut efektiv për ta bërë atë? Në Kosta Rika i Call Center, vendosjen e shërbimit tonë të emërimit do të ju japin përparësi para konkurrencës tuaj mund të kenë një shans për të paraqitur tyre produkti apo shërbimi. Ne do të punojmë dhe nëpërmjet familjarizoj veten me punën tuaj duke shfrytëzuar një orar të përbashkëta, i lehtë për t'u përdorur web online kalendarik. Kosta Rika's Call Center do të mbajnë takimin tuaj makinë vazhdim e sipër në mënyrë që të rrit shitjet tuaja të përditshme dhe ecuria affording edhe ju merituar poshtë kundërsulm dhe kohë për të përgatitur për takimin e ardhshëm.

Our Costa Rica's Call Center telemarketing agents excel in positive first impressions, great communication skills and limitless persistence on the phone. Kosta Rika jonë e agjentëve Call Center telemarketing excel në përshtypje të parë pozitive, aftësitë e komunikimit dhe e madhe e hapur këmbëngulja e telefonit. Depending on your specific appointment setting campaign, we always assign the telemarketers that are best suited for your individual program. Në varësi të emërimit të veçanta të vendosjes tuaj të fushatës, që ne gjithmonë të caktojë telemarketers që janë më së miri të përshtatshme për programin tuaj individual. As we hire and train your appointment setting telemarketer team, we particularly look for candidates that have the ability think on their feet while asking your predetermined qualifying questions. Si ne punėsoj tren takimin tuaj dhe vendosjen telemarketer ekip, ne shikojmë veçanërisht për kandidatët që kanë aftësinë e tyre të mendojnë se duke i kërkuar ndërsa këmbët tuaja të paracaktuara kualifikuese pyetje. More importantly, extensive note taking is made during the life of the conversation to uncover specific interests or concerns that can prove to be an invaluable tool when you enter into your first meeting. Më e rëndësishme, duke marrë shënim është i gjerë i bërë gjatë jetës së bisedë për të zbuluar interesat specifike ose shqetësimet që mund të provojë të jetë një instrument i paçmuar kur ju keni hyrë në takimin tuaj të parë. Our agents have been specifically trained to ask for an appointment on every call and to report on why an appointment has been rejected for further campaign analysis and strategic improvement. Jonë e agjentëve janë veçanërisht të trajnuar për të pyetur për një takim në çdo thirrje dhe për të raportuar mbi një takim pse është refuzuar për analizë të mëtejshme të fushatës strategjike dhe përmirësim.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap