Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Двојазично за внесув

Костарика е Call Центар е способен за обезбедување, голем број на prequalified двојазично внес на податоци службеници за вашиот расте аутсорсинг кампања. За помалите фирми, можеме да организираме ако е потребно, привремено решение за да се стави во употреба за време на брз раст период. За поголеми проекти за кои е потребна континуирана количини на податоци да бидат пренесени, ние сме во состојба да персонал нашите телефонски центар на трајна основа, зависно од големината и обемот на вашите потреби аутсорсинг.

Двојазично внес на податоци за телефонските центри бара цврсти концентрирани фокус, како и сигурен структура да биде навистина ефективна и време чувствителни. Правописот, интерпункцијата и граматика вештини се од витално значење за точноста, како што е доверба во справувањето со стандардна канцелариска опрема и процедури придружник на секоја апликација. Многу работи се уште се вклучат на темелна ревизија на првичните резултати да се потврди точноста на податоците внесени и рачно да ги внесете сите пропуштени или неточни информации. Чувствителни или витални информации се проверува повеќе пати во текот на процесот пред да биде конечно прифатени и донесени врз.

, Искористувајќи ја предноста на новата технологија за известување и бројните интернет апликации во текот на изминатите неколку декади, рачно пишани документи стануваат се поретки во светот на бизнисот и се намалија во модерните времиња. Костарика е Call Центар го прави полесен за компаниите да се фокусираат своето внимание врз задачите со поголем приоритет и не инвестираат време, ресурси и капитал за повисоко платени работни места во корпоративниот да влезат во една сопствената податоци.

Нашите високо обучени двојазично телефонски центар агенти лесно може да ги исполни овие задачи, со полно работно време за еден дел од цената во САД. Нашите аутсорсинг за внесување на податоци одделение може влез референтните броеви, трета страна контакт информации, продажбата на налози, инвентар и снабдување извештаи, трошоците и се друго што вашата компанија бара, документирани и организирана во англиски или шпански, или и двете.

Ние конкретно вработи двојазично телефонски центар агенти со докажано пред внес на податоци искуство, без исклучок. Сите вработени мора да поседува напредни вештини на тастатура и во користењето на обработка на текст, табеларни пресметки, бази на податоци и управување со цел да се придружите на нашиот центар за повици и да работи на секој аутсорсинг кампања.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      Customer care   |   Telesales   |   Lead generation   |   Appointment setting
      Surveys / focus group studies   |   Virtual executive assistant   |   Script writing   |   Telemarketing training
      Seminar registering / follow up   |   Direct Mail Follow-up   |   Fundraising   |   Recruiting
      Web design   |   Computer programming   |   Telecommunications   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap