Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Dygjuhëshe Data e hyrjes

Call Center Kosta Rika është e aftë për të furnizuar me një numër të madh të nëpunësve dygjuhësh hyrjes kualifikuese të dhëna për fushatën tuaj të jepen në rritje. Për kompanitë e vogla, ne mund të organizojmë nëse është e nevojshme, një zgjidhje e përkohshme për të vënë në përdorim gjatë një periudhe rritje të shpejtë. Për projekte më të mëdha që kërkojnë sasi të vazhdueshme e të dhënave që do të transferohen, ne jemi në gjendje të stafit të qendrës tonë thirrje në mënyrë të përhershme në varësi të madhësisë dhe shkallën e nevojave tuaja outsourcing.

Dygjuhëshe futja e të dhënave për qendrat e thirrjes kërkon një vëmendje të ngurtë të përqendruara, si dhe një strukturë të besueshme të jetë me të vërtetë efektiv dhe kohë të ndjeshme. Spelling, shenjat e pikësimit dhe aftësitë e gramatikës janë jetike për saktësinë, siç është besimi që kanë të bëjnë me pajisje zyre standarde dhe mjek i procedurave për çdo aplikim. Shumë detyra ende të përfshijë një rishikim të plotë të rezultateve fillestare për të konfirmuar saktësinë e të dhënave të hyrë dhe në dorë kryesore në çdo informacion të humbura ose të pasakta. Informacione të ndjeshëm ose jetike është shqyrtuar herë të shumta gjatë procesit të para duke u pranua më në fund dhe kaloi mbi të.

Duke përfituar nga teknologjia e re e raportimit dhe kërkesat e shumta të internetit gjatë disa dekadave të fundit, dokumente të shkruara me dorë janë duke u bërë më pak të zakonshme në botën e biznesit dhe kanë rënë në kohët moderne. Call Center Kosta Rika bën më të lehtë për kompanitë për të përqendruar vëmendjen e tyre në detyrat me prioritet më të madh dhe nuk investojnë, kohën dhe burimet e kapitalit në pozita më të paguar në të korporatës për të hyrë në të dhënat e vet.

trajnuar jonë agjentët dygjuhësh qendër thirrjes lehtë mund të plotësojë këto detyra me kohë të plotë për një pjesë të çmimit në Shtetet e Bashkuara. outsourcing jonë Data departamentin e hyrjes mund numrat e referencës të dhëna, të tretë kontaktoni partisë informacion, shitjet e urdhërave, e inventarit dhe të furnizimit me raporte, shpenzimet dhe çdo gjë tjetër që kërkon kompanisë tuaj, të dokumentuara dhe të organizuar në qoftë anglisht ose spanjisht, ose të dyja.

Ne mënyrë specifike të punësojë agjentë dygjuhësh qendër thirrje me përvojë të mëparshme dëshmuar të dhënat e hyrjes, pa përjashtim. Të gjithë punëtorët duhet të zotërojnë aftësitë e avancuara në keyboarding dhe në përdorimin e përpunimit të fjalës, spreadsheet, dhe menaxhimi i bazës së të dhënave në mënyrë që të bashkohet me qendrën tonë thirrje dhe të punojnë në ndonjë fushatë jepen.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap