Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Прибирање финансиск

Костарика's Call Центар за прибирање финансиски средства, ќе организира својата кампања со тим од високо квалификувана двојазично telemarketers, креирање и дизајн ви промотивен материјал и што е најважно, максимизирање на износот на приходите донираше стихови вложениот износ. Нашите Costa Rican повик центри се посветени на градење на траен и поддршка односи со избрани организации чии напори симболизира благородна хуманитарни причини.

Во Костарика's Call Center, ние сме способни за поставување на неколку системи за залог исполнувањето. Сите донации ќе бидат документирани записи за вас организациски и праќаат секојдневно за прегледување. Нашиот систем е прибирање финансиски средства под влијание на нашиот силен систем на вредности. Тоа е овој принцип, кој лежи во основата на нашите возачи Правила на секој телефонски повик, додека состојбата со сите соодветни закони.

Твојот прибирање средства скрипти се точно напишани за унапредување на донаторот на повеќе великодушни износи на давање така тие ќе се чувствувате добро во врска со искуство. Почетна сите контакти ќе иницира обид да се трокреветни минатото донација и ако донаторот падови, ние сме подготвени да ги најдеш на поудобно сума. Нашите ниво на храброст, ќе зависи од донаторот првичниот интерес и реакција на отворањето износ праша. Нашите преобразоване стратегии за употреба на информации од демографски и пазарот на студиите против вашата база на податоци од минатото донатори, со цел да се разбере прецизна комуникациска потребни за да се добијат донација.

Ние признаваме како значајни се повеќе потсетници за вашата кампања. Нашата веб одделение може да ви даде на билтенот или веб-сајт од суштинско значење за да се зајакне нивното внимание.

До четири потсетници се испраќаат преку пошта, како и неколку куртоазни разговори. А лични контакти може да успее, по директна пошта. Ние ја напушти движат и искрени пораки за зголемување на веројатноста за примање подарок. Твојот Костарика's Call Центар телемаркетинг тим ќе комуницираат многу јасно вашите вредности и цели за прибирање финансиски средства за секој поединечен додава доверба. Како финална точка, ние ги користиме оваа прилика да се изгради подобра долгорочни односи со донатори и нивната лична упати за прибирање финансиски средства поголеми кампањи во иднина.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      Customer care   |   Telesales   |   Lead generation   |   Appointment setting
      Surveys / focus group studies   |   Virtual executive assistant   |   Script writing   |   Telemarketing training
      Seminar registering / follow up   |   Direct Mail Follow-up   |   Fundraising   |   Recruiting
      Web design   |   Computer programming   |   Telecommunications   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap