Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Moving përpara

Momenti ne pajtohem tuaj të veçantë në llojin e jashtme e nevojave dhe pritjeve nga klientët tuaj, procesi është i vënë në lëvizje. Një kornizë kohore duhet të krijohen nga të dyja palët për stafin tuaj të re për të arritur qëllimet e tyre para se të nisë datën tuaj. . Kjo do të bëhet pas tonë të lartë të këshillohet me drejtuesit e ekipit dhe menaxherët e trajnimit të stafit të fushatës tuaj. Të gjitha mendimet do të diskutohet së bashku me ju, për të ndihmuar në bërjen e miratimin përfundimtar tuaj.

Punësimin dhe trajnimin e specializuar telemarketing ekipi juaj do të bëhet menjëherë. Varësisht nga shkalla dhe kompleksiteti i fushatës tuaj, trajnim herë gjatë dhe do të ndryshojnë për aftësi dhe duhet të merren në konsideratë. Kjo do të jetë përparësi e juaj dhe do të punojnë në ekipe favor tuaj për rezultate maksimale. Daily updates të ekipit tuaj mund të dërgohen tek ju në fund të çdo ditë të biznesit për shqyrtim, nëse kërkohet. Normal është raportimi mbi një bazë tre ditë.


BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap