Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Pacific qarkoj Dhoma e Tregtise

Join the Pacific qarkoj Dhomës së Tregtisë të bëhet anëtare në dhomë me rritje më të shpejtë në botë. The Pacific qarkoj Dhoma e Tregtisë është në lidhje me promovimin e tregtisë, teknologjisë, të turizmit, kulturor dhe në këmbim të 24 vendeve që e prekin Oqeani Paqësor. Këto 24 vende përbëjnë 65% të tregtisë në botë dhe është me rritje më të shpejtë demografike zone të tregtisë. Më energized tregtisë tregjet bëhet qasshme përmes anëtarësimit tonë me kosto të ulët duke hapur dyert për mundësi të reja të biznesit.

Ne jemi një organizatë jo fitimprurëse të përbërë nga Sipermarres, Ekzekutiv dhe Krerët nga anembanë globit, të angazhuar në mënyrë aktive e tregtisë dhe industrisë brenda Pacific qarkoj rajon të botës. Nëse ju dëshironi të zgjerojë biznesin tuaj në këtë rëndësishme, të ndryshme të rajonit ose të mbeten të mirë-informuar mbi ngjarjet globale rrethojnë atë, e PRCC bashkon një rrjeti të ndryshme të ekspertizës që organizata juaj të mund të përfitojnë nga. Kompania juaj apo organizatë mund të përfitojnë nga pjesëmarrja në tregti dhe tregon ngjarjet, me rrjetin e biznesit në të gjithë globin dhe gjetjen e mundësive nga PRCC.

Mandati fillestar ishte hartuar kryesisht për të lehtësuar tregtinë midis SHBA-ve dhe kompanive në Vendet Pacific skaj.Megjithatë, si globalizimi i ekonomisë botërore vazhdon, misioni ynë është zgjeruar që të përfshijë në mbështetje të biznesit se marrëdhëniet në mes të lulëzojë në të gjitha vendet e Paqësorit qarkoj amerikane dhe komuniteteve, dhe kulturore për të mbyllur hendekun që pengon të plotë të bashkëpunimit ekonomik. Dhoma aktive inkurajon anëtarët e saj për të zhvilluar miqësi me udhëheqësit e tyre në komunitetin lokal, si dhe zyrtarët e qeverisë, me pritjen e shumta luncheons, simpoziume dhe veprimtari të tjera. The Pacific qarkoj Dhoma e Tregtisë do të vazhdojnë të jenë të ndërmjetëse midis kombeve të vogla e të mëdha, për të arritur qëllimin e dhomës së baballarëve themelues: një marrëdhënie dypalëshe bazuar në miqësinë dhe bashkëpunimin. A është dizajnuar për të ndihmuar në nxitjen e një mjedisi ekonomik që inkurajon rritjen e përgjegjës Enterprise private dhe për të ofruar një varg të duhura dhe me kosto efektive të shërbimeve të biznesit.

Me një varg të anëtarëve, të dyja të mëdha dhe të vogla nga të gjithë sektorët, të Pacific qarkoj Directory është një forcë të besueshme dhe me ndikim në të shtyjë për një ekonomi konkurruese e ndërmarrjeve të lira. Misioni ynë është për të ndihmuar bizneset në skaj Pacific drejtuar në mënyrë të efektshme dhe me fitim. Pacific qarkoj Directory ofron nje-stop-shop per çdo lloj biznesi përfshirë ndihmën e këshilla për menaxhimin, ndërtim, ose mbajtjen e një biznesi; pavarësisht nga madhësia ose sektor.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap