Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Quality Assurance

Tonë Quality Assurance (QA) programin e rrit punën e fushatës tuaj të jashtme, duke zbatuar një monitorim sistematik të strukturuar dhe të aftësive agjent thirrjen tuaj të qendrës së telefonit. Call Center Kosta Rika mund të japin për analizën tuaj një vlerësim të detajuar të aspekteve të ndryshme të projektit tuaj BPO duke përfshirë: retorikë, prezantim, reagimet e konsumatorëve dhe në veçanti standard metrics qendër e thirrjes.

Call Center Kosta Rika ka të nevojshme pajisjeve monitoruese thirrje për një program të personalizuar QA. Nëse kompania juaj ka një sistem QA tashmë në vend dhe do të donte për të zgjeruar përgjegjësinë për qendrën tonë nga burimet e jashtme, ajo do të jetë proces shumë i lehtë për të konfiguruar software "-it për të punuar me serverat tanë. Duke investuar në QA, ju do të keni një kontroll më të fortë të cilësisë së tuaj agjentëve qendër të përkushtuar thirrjes. Është shumë e rëndësishme për klientët tanë që të kuptojnë qartë me saktësinë e SC dhe atë që është e përfshirë në mënyrë që të arrihen rezultatet e dëshiruara. Metodën e saktë e QA është shumë i përpiktë dhe përfshin një sasi të bollshme, planifikimit testimit dhe përshtatjen e raporteve. Nuk është një proces i gjerë e gjykimit dhe gabim në mënyrë që të nxjerrë në pah fushat e përmirësimit me aftësinë për të rritur Telemarketing një agjent apo shërbimi ndaj klientit të mundshëm në telefon. Një ekspert outsourcing call center të sigurimit të cilësisë program duhet të jetë konsistent dhe repeatable në mënyrë që të jetë efektive.

Call Center Kosta Rika QA Departamenti mendërisht përgatit agjentëve në zbatimin e sistemeve të automatizuar regjistrimit thirrje dhe pse kjo është një pjesë thelbësore e rritjes profesionale të agjentit. Çdo fushatë jepen përcakton një përzierje unike e koncepteve për monitorimin e cilësisë së ndjekur nga një sesion trajnimi intensiv për të mësuar të procesit. Në mënyrë për të punësuarit tuaj për të luajtur një rol të rëndësishëm në përmirësimin e cilësisë, ata do të jenë të nevojshme për të kuptuar qartë qëllimet e përcaktuara të fushatës tuaj jepen dhe të jetë përgjegjës për të gjitha thirrjet e tyre. Sa më shpejt si agjent qendër thirrjes vlerëson faktin se kontrolluar cilësinë do të përmirësojë shërbimin e konsumatorëve dhe metrics performancës, ato mund të fillojnë të luajnë një rol shumë me rëndësi jetike kur të përfaqësuar kompaninë tuaj në telefon.

Në përfundim të një seance të dendur QA, ne menjëherë të organizojë një sesion-krah për krah stërvitje për të punësuarit. Dy agjentë të sigurimit të cilësisë së bashku me udhëheqësit e ekipeve dhe menaxherët e fushatës së të monitorojnë nga afër punonjësit e qendrës thirrje në mënyrë që të dëgjojnë thirrjet dhe furnizimit me reagime në kohë reale dhe sugjerime. Duke përforcuar një qasje të vetë-vlerësimit, ne e kemi provuar se një teknikë të ngurta është një nga blloqet e ndërtesës më efektive për rritjen personale brenda industrisë outsourcing. Agjentet gjithmonë janë të shpërblehet për punën e mirë. Më e rëndësishmja, ne pranojmë përpjekjet e tyre publikisht para qendër e thirrjes gjithë për vendosjen e një shembull të fortë në mesin e kolegëve të tyre dhe ngritjen e bar ndërkombëtarisht për Kosta Rika BPO.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap