Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Фокус групата Анкети

Нашата цел е да помогне во создавање наменска истражување за да се постигне сите информации за Вашата компанија цели. Твојот Костарика's Call Центар за Истражување тим ќе бидат обучени да извршуваат сите повици во кои не се пристрасни, тон нема притисок, со цел да ги знаат вистинските чувства на вашите клиенти.Резултатот нема да биде обременета со прашања кои влијаат или упатени на погрешна адреса, па може да се добијат точни информации за вашиот companys раст. Нашите лични контакт, ќе генерираат вистински првите впечатоци од секоја перспектива, а ние ќе ги доставам овој високо ниво на информации за вас за итно дејство.

Стекнување на нови клиенти е 10 пати повеќе тешки и скапи од задржување на старите. Нашите внимателно стокмено истражувања се користат за да се потсетам политично вашите клиенти на висока вредност, тие се за Вашата фирма.Ние ќе ги идентификува со прашања кои се од клучно значење за развојот на стар клиент за задржување и откривањето на нивната загриженост, со што ќе се спречи лојалност фактор од губење на квалитетот. Костарика's Call Центар ќе сфати дека во сe конкурентни на пазарот, враќајќи се на односи, кои се повеќе лични со клиентите може да биде вистинска конкурентска предност. . Иако повеќето компании ужас еден несреќен клиент, ние поздравува сите клиенти за да се пропустливи било фрустрации можат да ги имаат за вашата компанија или индустријата. Со слушање многу внимателно, Костарика's Call Центар ќе ви даде непроценливи конструктивни критики кои може да се коригира веднаш да престанат со потенцијално изгубени приходи и да ја зголеми задоволството на корисниците.

Постојат одредени типови на истражувања кои се спроведуваат, кои предизвикуваат основните информации со намера за продажба. Во конкретниов пример, Костарика's Call Центар ќе создаде зголемена свест на вашата компанија на производи и услуги, а пополнувањето на анкетата. Способноста да се предвиди вашата компанија со директни повратни информации од клиентите може да обезбеди продажбата на сила на информации, правото да се затвори со договорот и борба против сите неодобрување Помош продажбата својата сила со елиминирање потроши напори на застарен, бескорисни.

Костарика's Call Центар разбира дека само-мониторингот може да се неизбежни за фирма. Понекогаш, дискретна одделенски истражување може да биде важен се јавите на купувачот кој може да даде увид во вашиот тим за продажба на ефикасноста, или која е застапник за клиенти им дава најдобри со кои бараат купувачи. Има способност не само да собира податоци за вас, но ние имаме способност да си го протолкувам надвор од неа, понуда препораки и да се разбере како можете споредуваат со најтешките конкуренција.


BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      Customer care   |   Telesales   |   Lead generation   |   Appointment setting
      Surveys / focus group studies   |   Virtual executive assistant   |   Script writing   |   Telemarketing training
      Seminar registering / follow up   |   Direct Mail Follow-up   |   Fundraising   |   Recruiting
      Web design   |   Computer programming   |   Telecommunications   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap