Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

telekomunikacioneve

Grupi Selway përfaqëson një telefonatë ndërkombëtare numrin e qendrave të biznesit klientët që kërkojnë të kualitetit të lartë, ekonomike autsorsing shërbimeve të konsumatorëve të Amerikës së Veriut. Këto qendra janë të vendosura në gjashtë vende të ndryshme, dhe mund të sigurojë përbrenda shtresore 1 dhe shtresore 2 konsumatorit shërbime, ndihmë teknike dhe jashtë telemarketing.

Por, në radhë të parë, kompania ka zhvilluar rrjetet udhëheqëse edge komunikimet thirrjet për tu lidhur me qendrat inexpensively dhe veçanërisht me cilësi të lartë për të përdoruesit dhe klientët e tyre. I evolucionit të atyre teknologjive të telekomunikacionit kanë shpjerë Selway shitje me shumicë për t'u bërë një ofrues i shërbimeve long distance rrjetit duke përdorur të dy TDM (zëri) dhe shërbimeve të rrjetit VoIP.

Selway është një zgarë rregulluara (US FCC 499-një zgarë) që ofron rrjetin e shërbimeve për të dy TDM (zëri) dhe VoIP topi, me bazë në Cisco switching nga mjediset e saj të vendosur në New York City metro zonë.Kompania fillon dhe përfundon trafikut duke përdorur këto Codecs: G729 (G729r8 dhe G729Br8 Aneksi A dhe B), G723, G711, dhe T38.

Selways VoIP dhe shërbimeve përfshijnë TDM zë me shumicë dhe zgarë rrjeteve dhe switching; trunking qasje ndërkombëtare; backroom VoIP shërbime për shitje me shumicë dhe ISP-të e tjera që ofrojnë internet; prodhimet e projektuar dhe përshtatur për mikpritjen tregjet ndërkombëtare, duke përfshirë një specialiteti në sigurimin e vendit të vendit gjatë distancë dhe faxing shërbimeve. Përveç kësaj, ne kemi ndihmuar telefonuesit që grumbullojnë ose karte krediti thirrjet brenda vendit dhe për të më shumë se 196 vende. Selway features shumicë operatorin e shërbimeve, duke i dhënë dhe mikpritjen e saj OSP Shfrytëzues VoIP interfaces, TDM dhe 800 interfaces, dhe një të shumta e faturimit dhe switching options. Selway ofron shërbime të rrjetit të brendshëm duke përfshirë qasje A KA, A KA qasje në 50 vende të ndryshme, dhe kanali T1 trunk grupet për të dy dhe TDM VOIP qasje brenda vendit dhe në të njëjtat vende, kaloni në platformat e parapaguar, dhe një bazë të gjitha Cisco rrjetit. Ata ofrojnë ata njëjtën qasje SIP 50 vende, përmes pagesave lokale DIDs ose numra pa pagesë, me brekë se mund të trajtojë midis 2 dhe 500 i njëkohshëm thirrjet nga i njëjti grup A KA ose bagazhin e DIDs, nga i njëjti vend. Ai merr në mënyrë tipike me anë të trafikut SIP apo TDM protokoll, dhe përfundon në të njëjtat shërbime. It does offer T38 faxing protocols. It does ofrojnë T38 faxing protokolleve.

Në një partneritet me Pacific qarkoj Dhoma e Tregtise, Selway ka formuar Grupi Pacific qarkoj Tel, long distance një ofrues të produkteve me cilësi të lartë telefonik i projektuar veçanërisht për Pacific qarkoj vendet që përfshijnë Juglindore Azia, Kina, Pacifica, Jugut dhe Amerika Latine, dhe Amerikën e Veriut.

Qasja në të Pacific qarkoj Tel rrjet lokale është i vlefshëm nëpërmjet telefonit numrat në çdo vend (lokal, thjesht thirrni numrin dhe youve arritur Pacific qarkoj Tel rrjetit, thirrni numrin e ardhshëm do të donit, kudo në botë). Rrjeti gjithashtu është në dispozicion tuaj nëpërmjet VoIP telefona, IP PBX, ose kompjuterin telefonin e butë (të buta telefon shkarko pa pagesë) që ju lejon të ketë qasje në rrjetin e internetit nga çdo lidhje të Tokës.


BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap