Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

SHBA TATIMORE NDËRKOMBËTARE

Shtetet e Bashkuara ligjet e taksave janë shumë komplekse dhe e vështirë. Living, duke punuar apo duke investuar në një vend të huaj i bën gjërat edhe më shumë komplekse.

Qëllimi i U. Ndërkombëtare S. tatimore është:

Për të ndihmuar individët dhe bizneset të cilat përballen me kompleksitetin e jetesës, duke punuar apo duke investuar jashtë vendit.

Për të kuptuar dhe të përfitojnë nga këto ligje në mënyrë që të paguajë shumën e tatimit të paktën e mundur.

Disa shembuj të këtyre kompleksitetin janë:

Raportimin e bankave të huaja dhe llogaritë e investimeve. Duke punuar për një kompani amerikane me filiale në një vend të huaj. Duke punuar për një kompani të huaj. Të jesh vetë i punësuar në një vend të huaj. Duke filluar biznesin tuaj dhe duke përdorur ligjet e korporatave të vendit të huaj. Investimi në një korporatë të huaj dhe duke u bërë një 10% ose më shumë mbajtës të aksioneve. Vendosja pasuritë tuaja personale në një shoqëri të huaj. SHBA Shtetasit dhe / ose Investimi në një vend të huaj

Ose që jetojnë dhe punojnë në një vend të huaj nuk ju lirim nga përgjegjësia juaj në Shtetet e Bashkuara të Shërbimit të Brendshëm të ardhurave.

Fakti është që ju mund të keni rritur përgjegjësitë, të cilat nëse nuk përmbushen, mund t'ju çojë në një Pandoraâ s Kutia e telashe.

A nuk mendoni se vetëm duke jetuar, punuar, apo duke investuar në një vend jashtë Shteteve të Bashkuara që ju jeni të mbrojtur nga krahu i fortë i Shërbimit të Brendshëm të ardhurave të SHBA.

Është shumë e lehtë për të bindur veten duke dëgjuar për këshilla miqësore nga disa riatdhesuarit kohë të gjatë që ju nuk duhet të shqetësim veten me IRS. Ata mund të ju them nuk ka asnjë mënyrë IRS mund të bëjë asgjë për ju ndërkohë që ju jetoni këtu. Ata mund të ju them se ata kanë jetuar këtu për një kohë të gjatë dhe nuk kanë pasur probleme. Ata mund të pyesin se si mund të auditimit IRS ju nga jashtë të SHBA

A janë ata do të dërgojë një auditor këtu vetëm për ju?

Disa nga kjo mund të jetë e vërtetë, por vetëm në një pikë. Për starters IRS mund të bëjë atë që quhet një email-in e auditimit. Së dyti, pa marrë parasysh se sa i parëndësishëm ju mund të ndjeheni të ardhurat juaj, kini kujdes.

IRS zgjedh me kujdes auditimet e saj për të vendosur shembuj për të tjerët, jo vetëm për sasinë e parave që ata mendojnë se mund të merrni. Ndërsa ju jeni nga SHBA Është pak e vështirë për IRS të bëjë shumë e asgjë për ju, nëse të gjithë pasuritë tuaja dhe anëtarët e familjes janë gjithashtu jashtë SHBA

Problemi lind kur të kthehet në SHBA për një të përhershme ose një bazë të përkohshme. Ju mund të ballafaqohen me përgjigjur në shumë pyetje të vështira, duke i dhënë dënime të shumta, dhe nuk është lejuar të kthehet në vendin tuaj të huaj të banimit.

Që jetojnë dhe punojnë jashtë SHBA-së mund të jetë një përvojë e madhe për të gjithë të përfshirë. Megjithatë, ju duhet të jetë i vetëdijshëm, dhe të ndjekin rregullat e qeverisë së SHBA. Për të bërë më të mirë kohën tuaj që jetojnë jashtë shtetit është një ide e mirë për të qenë i informuar mirë dhe të shmangë duke u habitur nga krahu i gjatë i Shërbimit të Ardhurave të Brendshme. Përdorni rregulla në avantazhin tuaj.

Duke punuar në një vend të huaj

Të jetuar, punuar dhe investuar në një vend të huaj nuk ka avantazhet e tij tatimore. Një nga përparësitë më të mëdha dhe një nga më keqkuptuar është Earned ardhurat Përjashtimi i jashtëm.

Me këtë përjashtim ju keni potencial të zbresin deri në $ 82,400.00 tuaj të të ardhurave të fituara nga kthimi juaj tatimore për çdo vit që ju të kualifikoheni. Gjëja më e rëndësishme është që përjashtimi është për ju të fitoni të ardhura si një earner pagave. Kjo është ardhura që ju merrni si një person i vetëpunësuar ose si një punonjës për një kompani të SHBA apo të huaj. Kjo nuk përfshin interesin, dividendët apo të ardhura të fitojnë kapital.

Për vetë personin e punësuar ky përjashtim nuk përfshin taksat e punësimit vetë (Social Security). Nëse jeni i martuar dhe në qoftë se bashkëshorti juaj kualifikohet, ka edhe mundësinë për të përjashtuar deri në një tjetër $ 82,400.00 të të ardhurave të fituara. Thata një total prej $ 164,800.00.

Ky përjashtim nuk është automatike. Kërkesa e parë e këtij përjashtimi është se ju duhet të ktheheni dosjen tatimore. IRS mund të ju ndaloj nga përjashtimin vetëm mbi bazë që ju nuk e keni bërë një kthim i taksave. Pastaj, për t'i bërë gjërat edhe më keq, se të ardhurat e tatueshme bëhet dhe mbart me dënime që mund të barabartë 100% e tatimit origjinal.

BANKARE BasicsWorking në një vend të huaj dhe INVESTIMEVE Duke filluar një biznes Faqja Përjashtimi Ndërtimi i një Taksa e punësimit Vetë Family Sigurimit Social e SHBA Tax File Pse Q & A's

Bankar dhe të tjera Investime Llogarive

Një përgjegjësi të reja keni për të jetuar në një vend të huaj është raportimin e llogarive bankare që ju keni jashtë të SHBA për të Departamentit të Thesarit të SHBA.

Në qoftë se vlera e përgjithshme në të gjithë botën të gjitha llogaritë tuaja të huaj kalon $ 10,000.00 (sepse edhe një minutë e një ditë), ju duhet të raportojnë këto llogari.

Kjo gjithashtu përfshin llogaritë se ju keni pushtet nënshkrim mbi dhe nuk janë në pronësi të drejtpërdrejtë nga ju.

Formë nuk mbart çdo lloj tatimi dhe është e lehtë të ngrenë, por dështimi për ta bërë këtë nuk është e lehtë për t'u zgjidhur. Interesit apo dividentëve keni pranuar gjatë vitit duhet të përfshihen në kthim individual tuaj tatimore. See U. S. formë të Thesarit DT f 90-22,1.

Paraqitjen e duhur është data 15 qershor, ose kur ju skedar kthimi juaj tatimore, cilado që vjen e para.

BasicsWorking në një vend të huaj Bankar & Investments STARTING Një Faqja BIZNESI Përjashtimi Ndërtimi i një Taksa e punësimit Vetë Family Sigurimit Social e SHBA Tax File Pse Q & A's

Investimi në dhe / ose Owning Your Own Business

Nëse jeni të investojë në një korporate të huaj apo të fillojë një korporatë e biznesit nga mesi juaj, ka disa avantazhe.

Një nga përparësitë është se ju nuk jeni tatohen në përgjithësi mbi ju derisa fitimet ose të ardhurat si një divident ose në formën e pagave. Edhe atëherë ju mund të shpëtojnë taksave mbi të ardhurat për shkak të kreditit tatimor të huaj apo e huaj përjashtim fituar të ardhurat.

Nëse ju jeni një zyrtari, drejtori, ose më shumë se një mbajtës të aksioneve 10% të një korporate të huaj, ju duhet të lidhni një grup të veçantë të formave të kthimit tuaj tatimore. Shuma e informacionit që ju duhet të furnizimit me këto forma të varet nga sasia e pronësisë në korporatë dhe pozicionin me kompani.

Dështimi për të paraqitur këtë formë mund të rezultojë në një shumëllojshmëri e gjobave dhe dënimeve në qindra mijëra dollarë. Fakti se kompania nuk është bërë një fitim lirim nuk ju nga paraqitjen e këtij formulari. Edhe në qoftë se ju keni një korporatë joaktiv për makinën tuaj, në shtëpi apo pasuri të tjera që ju kërkohet të paraqesin këtë formë me kthimin tuaj tatimore.

Në todayâ boten e kompjuterave dhe internetit, shkëmbimit të informacionit ndërmjet vendeve është e zakonshme. Shtetet e Bashkuara ka një shkëmbim të traktatit të informacionit me shumë vende.

Forma 2848 Fuqia e Prokurorit dhe Deklarata e Përfaqësuesit

Forma TD F 90-22,1 Raporti i Punëve të Bankës dhe Financiare Llogari

Blerja dhe Selling Your Home

Nëse keni shitur shtëpinë tuaj të huaj dhe ju i përmbushni kërkesat e kohës, ju mund të keni të drejtë për përjashtimin shtëpi 250,000 $.

Sepse ju jeni shitur shtëpinë tuaj që është në një vend të huaj, do të ishte e mençur të tregojnë shitje në kthimin tuaj të tatimeve dhe të tregojë që ju jeni duke marrë përjashtimit.

Kjo do të jetë jashtëzakonisht e dobishme nëse dhe kur vendosin të kthehen SHBA me të ardhurat.

BasicsWorking në një vend të huaj dhe Banka Investimeve Duke filluar një biznes Faqja Përjashtimi BUILDING A Taksa e punësimit Vetë FAMILJA Sigurimit Social e SHBA Tax File Pse Q & A's

Ndërtimi i një Family

Nëse ju merrni martuar me një qytetar jo SHBA ju duhet të zgjedhin të paraqesin kthimi juaj tatimore si paraqitjen e martuar një kthim të përbashkët, ose paraqitjen e martuar veç e veç.

Në të dy rastet bashkëshorti juaj i ri ka nevojë për të aplikuar për një numër identifikues të tatimpaguesit.

Nëse ju vendosni të paraqesë një kthim të përbashkët me bashkëshortin tuaj, bashkëshortit / es tuaj të ardhurat e fituara të gjithë botën gjatë vitit tatimor duhet të përfshihen në të ardhurat tuaja.

Në përgjithësi në qoftë se bashkëshorti juaj ka pak ose aspak të ardhura, ajo mund të ju kursejnë paratë e taksave duke parashtruar së bashku.

Nëse bashkëshorti juaj ka një të ardhur mund të jetë e mirë për ju që të ngrejë një kthim si martuar mbushje vete. Ju nuk mund të paraqesin si të vetme. Nëse bashkëshorti juaj i ri ka fëmijë që nuk janë shtetas të SHBA, ata nuk kualifikohen si familjarëve tuaj. Kjo është e vërtetë edhe në qoftë se keni mbështetjen e tyre 100%.

Nëse ju dhe bashkëshorti juaj ka një fëmijë së bashku, është e rëndësishme që ju të informoni Ambasada e SHBA e reja anëtare të familjes suaj. Kjo do të mundësojë që të aplikoni për një numër të sigurimeve shoqërore dhe shtetësi amerikane. Kjo duhet të bëhet menjëherë.

SHBA sigurimeve shoqërore, të Medicare, dhe Vetë-Punësim Tatimet

Nëse ju jeni një punëtor në det të hapur të një korporate amerikane, që normalisht do të japë punëdhënësi sigurimet shoqërore dhe taksat e Medicare më W-2 të ardhurave tuaja.

Nëse ju punoni për një punëdhënës me bazë në SHBA në një nga 20-plus vendet me të cilat SHBA ka vendosur të Sigurisë Sociale Totalization Traktati, ju mund të përmend një lidhje më të ngushta në vend të huaj dhe të marrin pjesë në këtë vendit të sigurimeve shoqërore sistemit, dhe nuk kanë SHBA sigurimet shoqërore dhe taksat e Medicare ndalet nga SHBA-të paguajë tuaj.

Nëse ju jeni një punëtor bonafide e një punëdhënësi të huaj dhe i nënshtrohen ligjeve të huaj që qeverisin shoqërore e taksave të tyre të sigurisë, nuk janë të detyruar të paguajnë taksa Sigurimit Social e SHBA.

Nëse jeni i vetëpunësuar (një kontraktues i pavarur), ju jeni i detyruar të paguajë, përveç tatimit mbi të ardhurat tuaja, një Vetë SHBA-të taksave e punësimit që është e aktivitetit të punëdhënësit dhe employeeâ pjesa e sigurimeve shoqërore dhe taksa e Medicare.

Ju duhet të dorëzojë një C Orar me SHBA kthimi juaj tatimore dhe të paguajnë vetë SHBA-Punësimit Tatimi mbi të ardhurat neto tuaj duke parashtruar një SE Schedule.

Vetë-punësim Shkalla tatimore është 15,3% e të ardhurave neto Schedule C përpara ndonjë përjashtim të huaj dhe të ardhurat neto të tatueshme vetë-shkalla e punësimit nuk është zvogëluar nga përmendur më parë kredi tatimi të huaj.

Të ardhurat neto të të ardhurave, pasi të gjitha shpenzimet ligjore të biznesit janë zbritur, dhe përfshijnë të ardhurat e fituara të dy në një vend të huaj dhe në Shtetet e Bashkuara.

BasicsWorking në një vend të huaj dhe Banka Investimeve Duke filluar një biznes Faqja Përjashtimi Ndërtimi i një Taksa e punësimit Vetë Family SIGURIA SOCIALE Pse US Tax File Q & A's

Marrja e sigurimeve shoqërore dhe të tjera të daljes në pension Benefits

Kjo është njëjtë sikur keni qenë që jetojnë në Shtetet e Bashkuara. Kombinuar me të ardhura të tjera përfitimet tuaja mund të tatohen.

Sigurohuni që të ardhurat tuaja të huaj është e përfshirë në të ardhurat tuaja të tatueshme.

Nëse të ardhurat tuaja është vetëm nga sigurimet shoqërore nuk është i tatueshëm dhe ju nuk duhet të paraqesë një kthim.

Kujdes Nëse vëreni në reduktimin e Sigurimit Social dhe përfitime të tjera të daljes në pension, ai mund të marrë përsipër nga agjencia paguar kur ju jeni që jetojnë jashtë Shteteve të Bashkuara, që ju nuk mund të jetë një qytetar amerikan. Agjencia mund të japë paguajnë 28% të përfitimeve tuaj.

Mënyra e vetme për këtë para kthehet është duke parashtruar një kthim në kohë e taksave dhe për të kërkuar rimbursim.

A vetes një favor, mos e injoroni tuaj me përgjegjësi të qeverisë së SHBA. Tax File tuaj të ardhurat e kthimit në kohë dhe për të shmangur mundësinë e probleme padëshiruar dhe i panevojshëm në të ardhmen.

SHBA Qytetarët Të jetosh në një vend të huaj

File Pse U. S. Tax Returns?

Mirë, ju nuk jetojnë më në Shtetet e Bashkuara Ju lëvizi të gjitha pasuritë dhe gjërat në një vend të huaj dhe synimet janë për të mos kthehen.

Fakti është se ligji i SHBA deklaron se të gjithë qytetarët duhet të paraqesë një kthimin e tatimit mbi të ardhurat nga të ardhurat e tyre në mbarë botën, pavarësisht se ku ata jetojnë.

Pse skedar një kthim të taksave?

Çfarë probleme mund të IRS apo qeverisë amerikane për të mos ju japin paraqitjen e një kthim?

Çfarë është në rrezik për të mos paraqitjen?

Si mund të IRS merrni informacion rreth meje, biznesit tim dhe të ardhurat e mia?

Këtu është një ushqim për të menduar.

1) Ju merrni martuar me një person të huaj, dhe ju dhe bashkëshorti juaj të reja duan të udhëtojnë në SHBA për të parë familjen tuaj. Një nga kërkesat për të bashkëshortit tuaj për të marrë një vizë amerikane, është për ju për të prodhuar kopje të kaluara 3 vjet e kthimit të taksave.

2) Ju vendosur të kthehet në SHBA Ju nuk kanë ngritur një kthim i taksave për vite. Çfarë do të thonë IRS kur ju filloni paraqitjen e kthimit përsëri? Si ju përgjigje pyetjes, se si keni qene në gjendje të jetojnë dhe ushqeni veten?

3) Ju bërë disa para dhe ju doni të investojnë disa prej këtyre parave në tregun e aksioneve SHBA apo bankat e SHBA. Si e shpjegoni ku para erdhi nga? Dokumentet më të mirë kanë gati të provojë atë që thoni.

4) statuti i kufizimeve mbi kthimet tatimore fillon kur kthimi është ngritur, kështu që nëse ju nuk do të dorëzojë një kthim kur nuk Koha e statutit të kufizimeve të filloni? Përgjigje mund të jetë kurrë.

5) Ju ka edhe në vendin tuaj të huaj dhe do të donte të kthehej në SHBA, të blej një shtëpi dhe vendos të holla në llogaritë bankare. Si ju provojë ku para erdhi nga? Qeveria do të mendoj se ndoshta është e para e drogës?

6) Edhe pse jetojnë në një vend të huaj, keni fituar një sasi të madhe të pasurisë dhe do të donte të lënë pasurinë tuaj për anëtarët tuaj të familjes që jetojnë edhe në SHBA Si mund ata shpjegojnë trashëgimi e tyre? Çfarë probleme do të kenë ato? Mund të jenë ata ballafaqohen me gjoba pajtim tuaj jo dhe taksat?

7) rinovimin e pasaportave. Për momentin nuk janë të detyruara që të paraqesin kopjet e kthimit të viteve tuaj para 'e taksave të ambasadës që të rinovojë pasaportën tuaj, por me teknologji të reja dhe të avancuara, kjo së shpejti mund të jetë një kërkesë?

8) fëmija juaj do të shkoj në kolegj në SHBA Ai ose ajo mund të kenë nevojë disa ndihmë. A do të keni për të vërtetuar të ardhurat tuaja? A do të duhet të prodhuar kopje e juaj deklaratat tatimore të fundit?

9) Ju nuk e keni ngritur një kthim i taksave për vite. Ju keni përmbushur të gjitha kërkesat minimale për sigurimet shoqërore dhe tani ju dëshironi të marrin përfitime sociale tuaj të Sigurimit.

10) Nëse jeni duke punuar në një vend të huaj, ju mund të përjashtojë nga tatimi mbi $ 80,000.00 të të ardhurave të fituara. Kyçe këtu është "përjashtuar". Para se të mund ta përjashtojë atë, që ju të parë duhet të përfshijë atë duke parashtruar një kthim. Nëse ju nuk bëni skedar një kthim të taksave për të përjashtuar të ardhurat, rrezikoni humbjen e përjashtimit. Nëse humbni përjashtim, IRS mund të përfshijë atë në të ardhurat e tatueshme. Pse marrin shans? File një kthim.

Si një përgatitësi tatimore profesional për më shumë se 25 vjet, i specializuar në SHBA qytetarët që jetojnë në një vend të huaj, këto janë vetëm disa nga mënyrat më të zakonshme shtetasit e SHBA e gjejnë veten në telashe duke mos paraqitjen e kthimit të taksave.

Të jetosh në një vend të huaj dhe U. S. Taksave

Për shtetasit e SHBA që jetojnë në vendet e huaja, ka pak ose aspak ndihmë në paraqitjen e kërkesave të ardhurave tatimore. Shpesh ne jemi të ballafaquar me kërkesat e reja dhe situatave, e dhënë këshilla të gabuara nga qytetarët shokët.

Si një profesionist të ardhurat e taksave të SHBA përgatitësi i specializuar në SHBA qytetarët që jetojnë në vendet e huaja, i kanë dhënë përgjigje për disa pyetje / pergjigje.

Tani që unë jam duke jetuar në një vend të huaj, nuk duhet të ngrejë një taksë të ardhurat kthim SHBA?

Shumica e qytetarëve të SHBA duhet të dorëzojë një kthim të ardhurat vjetore të tatimit mbi të ardhurat e tyre në mbarë botën. Si rregull i përgjithshëm, mendoj se si ju jeni që jetojnë në Shtetet e Bashkuara dhe në qoftë se ju mendoni se ju duhet të paraqesë një kthim, ju ndoshta janë të sakta. Është më mirë të paraqesin se jo. Ku jetoni ka asnjë influencë në kërkesat tuaja për parashtrim.

Të ardhurat e mia vetëm është nga një kompani e vendosur në një vend të huaj, dhe unë paguaj taksa në këtë vend të huaj. A duhet të përfshijë këto të ardhura në SHBA kthimin tim e taksave?

Qytetarët e SHBA duhet të përfshijë të gjitha të ardhurat të gjithë botën për kthimin e tyre tatimore. Këto të ardhura mund të kualifikohen për $ 82.400 të huaj përjashtim të ardhurat e fituara, por përjashtim nuk është automatike. Ju duhet të përfshijë të ardhurat në kthimin tuaj të tatimeve dhe pastaj të përjashtojë atë. Nëse ju nuk i përmbushin kërkesat për përjashtim, atëherë keni paguar taksat për shtetin e huaj ndoshta mund të merret si një zbritje të taksave të huaj ose kredi tatimore.

Unë jetoj në një vend të huaj dhe të punojë për një kompani amerikane. A këto të ardhura të kualifikohen për $ 82.400 të huaj përjashtim fituar të ardhurat? Në qoftë se ju i përmbushni kërkesat e tjera për përjashtimin e huaj të ardhurat e fituara, pagat e merrni nga SHBA punëdhënësi juaj mund të përjashtohet. Punëdhënësi juaj është i detyruar të japë ende Sigurimit Social dhe Medicare nga paga juaj.

Unë kam vet biznesin tim të vogël në një vend të huaj dhe të punojë si një person i vetëpunësuar. Biznesi ime nuk është e përfshirë. A këto të ardhura të kualifikohen për përjashtimin e huaj të ardhurat e fituara?

Po. Këto të ardhura mund të kualifikohen për përjashtimin ashtu sikur keni qenë duke punuar për një punëdhënës të SHBA. Kujdes: përjashtim është për tatimin mbi të ardhurat federale vetëm. Ju do të vazhdojë të jetë e nevojshme për të paguar taksa vetë-punësim (sigurimet shoqërore dhe taksat e Medicare) mbi fitime tuaj.

Unë marrë dividentët e kompanive të huaja. A dividentët â œforeign ardhurat e fituara? dhe ata kualifikohen për përjashtimin?

Nr. përjashtim të huaj fituar nuk zbatohen ndaj të ardhurave të tilla si interes, dividentë, fitimet kapitale, pensionet, annuities dhe bixhozin. Përjashtimi zbatohet në mënyrë rigoroze për të fituar të ardhurat â "me fjalë të tjera, pagesa jote", rrogat, bonuset, komisionet, taksave dhe kompensimeve të tjera për shërbimet e kryera. Shënim: Nëse ju vetë 10% ose më shumë të një korporate të huaj, ju duhet të paraqesin me kthimin tuaj të tatimit mbi të ardhurat individuale, formën IRS 5471 (kthimin e informacionit e personave të SHBA me Respekti për disa korporatave të Jashtme).

Interes të marr nga llogaria ime bankare të huaj. A duhet për të raportuar këtë interes të taksave të SHBA e kthimit të ardhura?

Po. Qytetarët e SHBA duhet të përfshijë në të ardhurat e tyre, paratë e marra në mbarë botën. Kjo përfshin të interesit dhe të ardhura të dividentit. Përveç kësaj, në qoftë se vlera totale për llogaritë tuaja të huaj është më i madh se $ 10,000 në çdo kohë gjatë vitit, një raport i Punëve të Bankës dhe llogaritë financiare duhet të dorëzohet në Departamentin e Thesarit të SHBA.

I transferuar para nga Shtetet e Bashkuara në një vend të huaj. A ka ndonjë gjë të veçantë që unë duhet të bëj?

Nëse një shtetas i SHBA ka një interes financiar ose autoritet mbi çdo nënshkrim llogaritë financiare, duke përfshirë banka, sigurimet ose llojet e tjera të llogarive financiare në një vend të huaj, dhe në qoftë se vlera totale e këtyre llogarive kalon $ 10,000 në çdo kohë gjatë vitit, Llogaritë duhet të raportohet në Departamentin e Thesarit të SHBA.

Vitin e kaluar unë u martuar me një shtetas të huaj kombëtar. Mund të dorëzojë një kthim të përbashkët me bashkëshortin tim, i cili nuk është shtetas i SHBA?

Po, por duke bërë kështu, të bëni zgjedhje të raportojë të ardhurat tuaja dhe tuaj spouseâ në mbarë botën të ardhurave. Ardhurat Nëse bashkëshorti juaj nuk punon, apo ka shumë pak ose aspak, ajo mund të jetë në avantazhin tuaj të paraqesë një kthim të përbashkët. Nëse bashkëshorti juaj nuk ka një numër identifikues të tatimpaguesit, duhet të merren.

Gruaja ime e huaj kombëtare ka një fëmijë nga një martesë e mëparshme. Fëmija është duke jetuar me ne. Mund të pohoj fëmijës si një e varur nga kthimi im e taksave? Për të marrë si një e varur, e varur duhet të jetë një qytetar i SHBA, ose një rezident i Shteteve të Bashkuara, ose, në raste të caktuara, një fëmijë i adoptuar legalisht një qytetar amerikan.

Unë kam jetuar në një vend të huaj për vite me rradhë dhe nuk kanë ngritur një kthim i taksave. Çfarë duhet të bëj?

Është në avantazhin tuaj për të kërkuar ndihmë profesionale për të përcaktuar se nëse apo nuk keni nevojë të paraqesin.

Biznesi im është inkorporuar në një vend të huaj. Aktualisht nuk është duke bërë një fitim, dhe unë nuk jam marrë një Paycheck. A kjo duhet të jetë përfshirë në kthimin tim e taksave?

Po. Në qoftë se ju vetë 10% ose më shumë të një korporate të huaj, ju duhet të paraqesin me formën tuaj e taksave individuale të ardhurat e kthimit IRS 5471 (kthimin e informacionit e personave të SHBA me Respekti për disa korporatave të Jashtme). Kjo perfshin korporatat pasiv nuk bën një fitim.

Sa Ne Charge?

Tarifat e përfshirë në trajtimin e çdo problemi të taksave ose pyetje që ju mund të përballen janë të bazuara në kohë ose një bazë ose - për paraqitjen e kthimit të taksave - në kompleksitetin e kthimit të përfshira. Ju do të merrni një kuotë e kostos së llogaritur për shërbimet pas problem apo çështje është sqaruar.

US Tax International është një kompani me zyrat në San Jose Kosta Rika dhe Palm Beach County Florida. Ne besojmë në dhënien e klientëve tanë shërbimin personale dhe konfidenciale ata meritojnë.

Duke pasur një zyrë ndodhet jashtë shtetit për më shumë se 15 vjet, ne kemi fituar përvojë që na mundëson që të ofrojë shërbime në nivel ndërkombëtar. Ne e kuptojmë çështjet e rëndësishme që individët e SHBA dhe bizneset janë të ballafaquar me përpjekjet e tyre gjatë jashtë shtetit.

US Tax ndërkombëtare është themeluar 12 vjet më parë në San Jose, Kosta Rika nga Randall J. Lindner EA nën emrin e U. S. Tatimore dhe Shërbimin e Kontabilitetit. Z. Lindner ka mbi 25 vjet eksperiencë në kontabilitet, menaxhim biznesi dhe tatimet SHBA.

Ekzekutiv të Kontabilitetit dhe Shërbimi i kontabilitetit, Inc është themeluar në vitin 1978 në Florida dhe bashkëpunimit të themeluar nga Jerry EA P. Collins, Randall dhe EA J. Lindner Z. Collins gjithashtu ka mbi 25 vjet eksperiencë në kontabilitet, menaxhim biznesi dhe tatimet SHBA.

Hapi 1 është për ne që të bëhet i njohur. Për ta bërë këtë ju mund të vendos një thirrje për të SHBA tonë ose numrin e telefonit Kosta Rikës. Nëse ju preferoni, na dërgoni një email me numrin tuaj të telefonit dhe kohën më të mirë për ne për të thirrur ju. Ne do të përgjigjet për të email-it tuaj konfirmuar një datë dhe kohë ne do t'ju. Ne jemi të vendosur në zonën kohë S. Nga harta zona kohë ju lutem tregoni se çfarë jeni zonë kohë in Ky hap i parë është fakultative. Ne mund të komunikojnë tërësisht me email.

Dy, faks, e-mail ose posta ne një kopje e kthimit të taksave para vitit të ardhurat tuaja. Kjo do të na japë një pikë e mirë fillimi.

Nëse e keni pranuar ndonjë fund të vitit të deklaratave tatimore si-2a W 1099 etj Na shkruani këtë informacion në të njëjtën mënyrë si ju dërguar kopje e kthimit tuaj para të vitit.

Ne do të studimit dhe shqyrtimit të dhënat tuaja për të përcaktuar se si dhe çfarë hapash do të ndërmerrni për të zvogëluar detyrimin tatimor të ardhurat tuaja. Ne gjithashtu do të informojë ose t'ju këshillojë nëse ka ndonjë hapa të tjera që ju mund të bëni ju për të zvogëluar detyrimin tatimor të vitit të ardhshëm.

Pasi shqyrtimi ynë përfundimtar është i kompletuar, ne do të ju dërgoj përfunduar kthimi juaj tatimore. Ju mund ta zgjidhni vetë rrugën ju do të preferoni të ketë përfunduar kthimi i juaj të dërguar ju me e-mail në formatin PDF (më të shpejtë), nëpërmjet faks, ose nga Federal Express, DHL apo UPS.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap